Fet hud

Har ofte for lite fuktighet og overdreven produksjon av talg. Kinn og T-sonen er fet og huden er skinnende med store porer som er utsatt for urenheter.
Selv en hud som er fet trenger fuktighet! Bruke produkter med mye fuktighet, men ikke for mye næring. Bruk produkter som balanserer talg uten å tørke ut. Milde masker som rengjør i dybden, og peeling for å fjerne døde celler på overflaten reduserer risikoen for innkapsling.

Anbefalte produkter

no 'zit' sherlock rubberizing mask

Avtrekksmaske som renser porene, fjerner urenheter og lindrer huden. Huden blir renere, lysere og får en matt finish. Også for deg som normalt ikke har problemhud, men noen ganger har behov for øyeblikkelig hjelp. Inneholder 6 masker.

Beskrivelse
Hell innholdet fra en pakke i en bolle og tilsett et målebeger med vann. Bruk en av de vedlagte spatlene og bland godt til en jevn maske. Påfør denne raskt over ansikt og hals, enten ved bruk av spatelen eller fingrene. Vent 15-20 minutter til masken har fått en gummikonsistens før du trekker den av. Brukes 1 gang i uken.

steep clean pore purifying mask

En 15 minutters ansiktsmaske som renser i dybden, klarner porer, eksfolierer og glatter hudoverflaten. Motvirker sorte prikker, lysner hudtonen og etterlater porene mindre synlige.

Beskrivelse
Pump ut en druestor mengde i håndflaten og bland den blå og gule kremen til en lys grønn farge for å aktivisere enzymene. Massér over ansiktet og halsen, med ekstra fokus på områder med tette eller forstørrede porer. La virke i 15 minutter og tørk av med en fuktig, varm klut. Unngå øyeområdet. Bruk 1-2 ganger i uken.

triple oxygen instant energizing cleansing foam

Rens som forvandles til et skum når du pumper den ut av flasken. Fjerner skånsomt, men effektivt makeup og urenheter, og øker samtidig oksygenopptaket i huden. Gir sunn hud med fornyet glød.

Beskrivelse
Trykk ut 3 pump i hånden og massér over fuktet ansikt før du skyller godt. Etterfølg med resten av Triple Oxygen serien.


triple oxygen + c energizing cream

Lett krem som gir fukt, fornyer og lysner huden. Inneholder tre oksygenkilder, og avansert vitamin C gir huden frisk energi mens celle- metabolisme og kollagenproduksjon øker. Huden blir fastere, får økt fuktighetsnivå og ny glød.

Beskrivelse
Påføres ansikt og hals etter rens morgen og kveld.DERMANOR AS / Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad / Tlf. 66 77 55 55 / kundeservice@dermanor.no

Utviklet av Imaker as