Kombinasjonshud

Ubalanse mellom fuktig og talg. Noen steder tørr og andre steder fet. Huden kan føles stram og T-sonen føles blank. En kombinasjons hud kan være forskjellig fra person til person, så du må prøve seg frem til den riktige balansen av fuktighet og næring. Fint som supplement til den daglige rutine er enzym-masker som gir både fuktighet samtidig peeler og renser.

Anbefalte produkter

no 'zit' sherlock rubberizing mask

Avtrekksmaske som renser porene, fjerner urenheter og lindrer huden. Huden blir renere, lysere og får en matt finish. Også for deg som normalt ikke har problemhud, men noen ganger har behov for øyeblikkelig hjelp. Inneholder 6 masker.

Beskrivelse
Hell innholdet fra en pakke i en bolle og tilsett et målebeger med vann. Bruk en av de vedlagte spatlene og bland godt til en jevn maske. Påfør denne raskt over ansikt og hals, enten ved bruk av spatelen eller fingrene. Vent 15-20 minutter til masken har fått en gummikonsistens før du trekker den av. Brukes 1 gang i uken.

steep clean pore purifying mask

En 15 minutters ansiktsmaske som renser i dybden, klarner porer, eksfolierer og glatter hudoverflaten. Motvirker sorte prikker, lysner hudtonen og etterlater porene mindre synlige.

Beskrivelse
Pump ut en druestor mengde i håndflaten og bland den blå og gule kremen til en lys grønn farge for å aktivisere enzymene. Massér over ansiktet og halsen, med ekstra fokus på områder med tette eller forstørrede porer. La virke i 15 minutter og tørk av med en fuktig, varm klut. Unngå øyeområdet. Bruk 1-2 ganger i uken.

fabulous foaming face wash

Bliss bestselger! En 2-i-1 oljefri, lett skummende rensegelé som også peeler skånsomt. Løser umiddelbart opp talg, makeup og smuss som etterlater huden myk og frisk.

Beskrivelse
Påføres fuktet ansikt og massér over ansikt og hals. Unngå øyeområdet. Skyll godt og avslutt med ansiktsvann og fuktighetskrem Daily Detoxifying Facial Toner og fuktighetskrem. Brukes hver morgen og kveld.


fabulous face lotion with spf 15

En lett dagkrem med UVA- og UVB beskyttelse som bevarer hudens ungdommelige utseende. Tilfører essensielle vitaminer, mineraler og omega fettsyrer, samtidig som den beskytter, nærer og gir glød.

Beskrivelse
Påfør rikelig på ansikt og hals om morgenen etter rens.

DERMANOR AS / Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad / Tlf. 66 77 55 55 / kundeservice@dermanor.no

Utviklet av Imaker as