Moden hud

Alle hudtyper vil modnes og eldes med tiden, og vanligvis er en moden hud tørr, sensitiv, ujevn i både tone og tekstur og føles ubalansert. I 20-års alder tilfører man huden mye fuktighet for å gi og opprettholder fuktighetsnivået i huden og for å beskytte hudens barriere som redusere risikoen for rynker. Beskytt gjerne med antioksidanter, å tenke på å bruke en ansiktskrem med UV-filter som beskytter mot hudaldring forårsaket av skadelig stråling.

I 25-30-års alder kan de første tegn på aldring begynner å vises, slik som kråketær og fine linjer. Dette på grunn av at huden mister 1 % av kollagenet hvert år fra rundt 25 års alderen. Cellefornyelse reduseres og huden kan bli mer sensitiv og lettere reagere på ytre påvirkninger. En strålende hud kan begynne å se sliten og gusten ut. Oksygenering av huden svekkes med opptil 70 %, så i tillegg til å tilføre huden fuktighet og antioksidanter bør man supplere med produkter som stimulerer oksygenering av huden og støtter kollagen og elastinproduksjonen.

Det kan også være nyttig til å stimulere cellefornyelse med produkter som fremmer metabolismen av cellene. Rundt 35 års alderen begynner østrogenet å minske i kroppen og i 40-års alder er en alderstegnene enda mer synlige fordi cellefornyelse bremses ned ytterligere. Elastisitet i huden blir verre når huden taper fuktighet i denne alderen. Tapet av fuktighet gjør linjer og rynker mer fremtredende og huden får mindre glød. Bindevevsfibrenes kvalitet forringes hvilket gjør at huden og blir slapp og rynker ser dypere ut. Pigmenteringer og blodkar blir også mer synlige.

I 50-års alder trenger huden litt ekstra hjelp fordi huden påvirkes av hormonelle ubalanse etter overgangsalderen. Tørrhet, tap av elastisitet, pigmentflekker og overfladiske blodkar er vanlig. Bindevevsfibrenes kvalitet er svekket og huden mister sin elastisitet. Linjer og rynker blir mer fremtredende og huden blir tørr på grunn av tap av fuktighet. Cellefornyelsen blir sterkt redusert og huden kan føles gusten og kjedelig.

Anbefalte produkter

triple oxygen instant energizing mask

Energigivende maske er en boblende maske som også går under navnet "champagne-masken", og du vil forstå hvorfor. Her har bliss tatt en av de mest populære spa-behandlingene inn i en mindre forpakning, slik at vi alle kan nyte den hjemme. Masken blir et fløyelsaktig, fint skum som tilfører huden oksygen på tre måter. Inneholder to patenterte ingredienser som sammen med vitamin C umiddelbart gir økt energi, glød og fuktighetsnivå. En unik og morsom maske som passer både for en tenåringsjente og bestemor.

Beskrivelse
Påfør raskt en sjenerøs mengde på fuktet ansikt og hals. Vent 5 minutter til masken har skummet opp. Skyll godt eller tørk av. Brukes 3 ganger i uken for maksimal glød.


peeling groovy facial serum

Et ekte "filmstjerne-produkt" som forbedrer hudstrukturen, jevner hudtonen, motvirker fine linjer og aldersflekker, øker fuktighetsnivået og reduserer forstørrede porer.

Beskrivelse
Påfør 3-4 pump på renset ansikt, unngå øyeområdet. Vent 3-5 minutter før du avslutter med fuktighetskrem og øyekrem. Brukes gjerne som en kur på 28 netter, la så huden hvile i 28 netter før du starter kuren igjen.

the youth as we know it cleanser

Oljefri, kremet, anti-age rens. Er fuktighetsgivende og forynger huden for hver vask. Renser i dybden, lysner, tilfører oksygen, eksfolierer skånsomt og binder fuktighet til huden. Mild sitrusduft.

Beskrivelse
Påføres morgen og kveld ved å massere over ansikt og hals før rensen skylles av og påføring av produkter fra The Youth As We Know It serien.


the youth as we know it serum

Anti-aging serum med en cocktail av avanserte ingredienser for å gjenopprette hudens ungdommelige klarhet, vitalitet og glød. Styrker hudens evne til å reparere og fornye seg selv. Mild duft av sitrus.

Beskrivelse
Påføres ansikt og hals etter rens morgen og kveld. Avslutt med fuktighetskrem og øyekrem.

the youth as we know it moisture lotion spf 30

En lett, anti-age fuktighetskrem som bidrar til å bekjempe hudaldring samtidig som det motvirker solskader med SPF 30. 1. Beskytter mot UVA- og UVB-stråler 2. Fremmer kollagenproduksjonen 3. Minimerer rynker med synlige resultater 4. Fyller linjene med synlige resultater 5. Bidrar til økt oksygentilførsel 6. Jevner hudtonen 7. Fuktighetsgivende, plumper opp og gir fastere hud 8. Nærer og lindrer 9. Gir jevnere hudstruktur 10. Lysner og gir klar hud.

Beskrivelse
Påføres om morgenen etter rens.

the youth as we know it moisture cream

Ekstraordinært produkt med 10 avanserte anti-aging ingredienser i en multifunksjonell fuktighetskrem. 1. Stimulerer kollagenproduksjonen 2. Minsker synlig rynker 3. Fyller synlige fine linjer 4. Tilfører oksygen. 5. Jevner hudtonen 6. Mykgjørende, plumpende og oppstrammende 7. Beroligende og fuktighetsgivende 8. Glatter og jevner hudstrukturen 9. Lysnende og gir klar hud 10. Forbedrer hudens fasthet. For deg som er 30 +.

Beskrivelse
Påføres om morgenen etter rens.

DERMANOR AS / Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad / Tlf. 66 77 55 55 / kundeservice@dermanor.no

Utviklet av Imaker as