Problemhud / uren hud

Har ofte en overdreven produksjon av talg. Kan få både svarte og hvite hudormer, innkapslinger og betennelse i huden. En virkelig uren hud som ofte lider av betennelse kan også være en sykdom som kalles akne.

Mange tror at akne har å gjøre med det er skittent eller ikke rent, men faktum er at det er en sykdom, en bakterie. Produkter som passer for problem hud avhenger av hvor mye problemer du har betennelse i huden. Men et problem hud som er utsatt for betente innkapslinger, urenheter og kviser trenger å roes ned og milde produkter som renser porene uten å tørke ut og betennelseshemmende.

Anbefalte produkter

no 'zit' sherlock cleanser + toner

Skummende, dyptvirkende rens som åpner tette porer, beroliger og mykgjør huden. Hjelper til å både behandle og forebygge utbrudd.

Beskrivelse
Påføres fuktet hud og masseres forsiktig inn i huden. Unngå øyeområdet, og skyll av. Brukes morgen og kveld.

no 'zit' sherlock oil control moisturizer

Lett fuktighetskrem for fet/uren hud med 2% salisylsyre som regulerer talgproduksjonen samtidig som den tilfører fukt, renser porene og lindrer irritasjoner. Hjelper til å både behandle og forebygge utbrudd. Frisk duft av mentol.

Beskrivelse
Påføres ansiktet i et tynt lag etter rens og No 'Zit' Sherlock Correcting Serum morgen og kveld.

no 'zit' sherlock rubberizing mask

Avtrekksmaske som renser porene, fjerner urenheter og lindrer huden. Huden blir renere, lysere og får en matt finish. Også for deg som normalt ikke har problemhud, men noen ganger har behov for øyeblikkelig hjelp. Inneholder 6 masker.

Beskrivelse
Hell innholdet fra en pakke i en bolle og tilsett et målebeger med vann. Bruk en av de vedlagte spatlene og bland godt til en jevn maske. Påfør denne raskt over ansikt og hals, enten ved bruk av spatelen eller fingrene. Vent 15-20 minutter til masken har fått en gummikonsistens før du trekker den av. Brukes 1 gang i uken.

steep clean pore mattifying toner pads

Pads som balanserer hudens pH etter rens. Renser i dybden, åpner porer, kontrollerer talgproduksjonen og fjerner døde hudceller. Inneholder talgbalanserende Smartsponge Technology ™ som binder fuktigheten i huden. Frisk duft.

Beskrivelse
Påføres etter rens, morgen og kveld, stryk over T-sonen og andre utsatte områder i ansiktet. Både for- og baksiden av paden kan brukes. Unngå øyeområdet.

steep clean pore purifying mask

En 15 minutters ansiktsmaske som renser i dybden, klarner porer, eksfolierer og glatter hudoverflaten. Motvirker sorte prikker, lysner hudtonen og etterlater porene mindre synlige.

Beskrivelse
Pump ut en druestor mengde i håndflaten og bland den blå og gule kremen til en lys grønn farge for å aktivisere enzymene. Massér over ansiktet og halsen, med ekstra fokus på områder med tette eller forstørrede porer. La virke i 15 minutter og tørk av med en fuktig, varm klut. Unngå øyeområdet. Bruk 1-2 ganger i uken.

DERMANOR AS / Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad / Tlf. 66 77 55 55 / kundeservice@dermanor.no

Utviklet av Imaker as