Sensitiv hud

Sensitiv hud kan ha samtidig som man har tørr eller fet, normal eller kombinasjons hud. En sensitiv hud er tynn, føles skjør og har ofte synlige. Lett å bli rød eller irritert.

Bruke milde produkter som ikke bare vil virke rolig, men styrker også hudens immunforsvar. Det er mange fine produkter som styrker hudbarrieren og som virker irritasjonsdempende.

Anbefalte produkter

no 'zit' sherlock rubberizing mask

Avtrekksmaske som renser porene, fjerner urenheter og lindrer huden. Huden blir renere, lysere og får en matt finish. Også for deg som normalt ikke har problemhud, men noen ganger har behov for øyeblikkelig hjelp. Inneholder 6 masker.

Beskrivelse
Hell innholdet fra en pakke i en bolle og tilsett et målebeger med vann. Bruk en av de vedlagte spatlene og bland godt til en jevn maske. Påfør denne raskt over ansikt og hals, enten ved bruk av spatelen eller fingrene. Vent 15-20 minutter til masken har fått en gummikonsistens før du trekker den av. Brukes 1 gang i uken.

fabulous everyday eye cream

En lett øyekrem som fukter, beskytter mot frie radikaler, lysner huden og reduserer hevelser. Lysreflekterende ingredienser reduserer mørke ringer og de første tegn på fine linjer.

Beskrivelse
Klapp forsiktig under øynene, fra det indre hjørnet til det ytre. Brukes hver morgen og kveld etter rens.


fabulous face lotion with spf 15

En lett dagkrem med UVA- og UVB beskyttelse som bevarer hudens ungdommelige utseende. Tilfører essensielle vitaminer, mineraler og omega fettsyrer, samtidig som den beskytter, nærer og gir glød.

Beskrivelse
Påfør rikelig på ansikt og hals om morgenen etter rens.

Lid + Lash Wash

Mild og effektiv øyemakeup-fjerner. Oljefri geléformula som også reduserer hevelser. Fungerer på de mest sensitive øyne og for de som bruker linser. Effektiv på vannfast sminke. Tips! Plasser i kjøleskapet over natten. Ta 1 pump av produktet på bomullspads og legg dem på øyelokkene for en kjølende og beroligende effekt.

Fukt en bomullspad med Lid+Lash Wash Makeup remover for skånsomt å fjerne makeup fra øyelokk, vipper og lepper.

Ingredienser:
aqua (water), butylene glycol, chamomilla recutita (matricaria) flower water, propylene glycol, poloxamer 184, disodium cocoamphodiacetate, sodium lauroyl sarcosinate, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tetrasodium EDTA, citric acid, sodium hydroxide, phenoxyethanol, methylparaben.

DERMANOR AS / Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad / Tlf. 66 77 55 55 / kundeservice@dermanor.no

Utviklet av Imaker as