Tørr hud

Mangler ofte både fukt og har dårlig talgproduksjon. Huden føles som om den strammer, ser gusten ut og mangler glød. Fine porer er knapt synlig. Tørr hud trenger fuktighet og næring. Fukt boostende masker som nærer i dybden og regelmessig peeling er viktig. Bruk gjerne en daglig rengjøring som er mild peelende og peel huden en gang i uken og produkter som gir økt glød. Gummimasker som "presser" ned fuktigheten i huden er perfekt, og veldig morsomt å legge!

Anbefalte produkter

that's incredi-'peel'

What a 'peeling'! Effektive hudfornyende pads med glykolsyre av profesjonell styrke. Padsene inneholder innovativ teknologi som gradvis frigjør eksfolierende glykolsyre til huden for best mulig hudforbedrende resultat, uten å irritere huden. Arbeider målrettet for å redusere fine linjer, rynker og pigmenter. Disse hendige padsene er også en perfekt "natt-ansiktsbehandling".

Beskrivelse
Stryk pad'en over rengjort, tørr hud hver kveld. Ikke skyll. Vent et par minutter før du påfører nattkrem. For personer med sensitiv hud anbefales det at pad'en brukes personer med sensitiv hud anbefales det at pad'en brukes annenhver kveld i starten før man siden trapper opp til hver kveld. Brukes gjerne som en effektiv kur i 30 dager.


the youth as we know it moisture cream

Ekstraordinært produkt med 10 avanserte anti-aging ingredienser i en multifunksjonell fuktighetskrem. 1. Stimulerer kollagenproduksjonen 2. Minsker synlig rynker 3. Fyller synlige fine linjer 4. Tilfører oksygen. 5. Jevner hudtonen 6. Mykgjørende, plumpende og oppstrammende 7. Beroligende og fuktighetsgivende 8. Glatter og jevner hudstrukturen 9. Lysnende og gir klar hud 10. Forbedrer hudens fasthet. For deg som er 30 +.

Beskrivelse
Påføres om morgenen etter rens.

fabulous foaming face wash

Bliss bestselger! En 2-i-1 oljefri, lett skummende rensegelé som også peeler skånsomt. Løser umiddelbart opp talg, makeup og smuss som etterlater huden myk og frisk.

Beskrivelse
Påføres fuktet ansikt og massér over ansikt og hals. Unngå øyeområdet. Skyll godt og avslutt med ansiktsvann og fuktighetskrem Daily Detoxifying Facial Toner og fuktighetskrem. Brukes hver morgen og kveld.


pore perfecting facial polish

Mild, effektiv ansiktspeeling med mikroperler som rengjør og forfiner porene, tar bort overskudd av talg og døde hudceller samt gir huden en sunn glød med forbedret struktur. Frisk sitrusduft.

Beskrivelse
Påfør en ertestor mengde på ren og fuktet hud og massér forsiktig med fokus på områder med gusten, fet eller tilstoppet hud. Skyll godt og følg opp med ansiktsvann og fuktighetskrem. Brukes 1-3 ganger i uken.


DERMANOR AS / Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad / Tlf. 66 77 55 55 / kundeservice@dermanor.no

Utviklet av Imaker as