Vi vil gjerne fortelle deg om bliss og våre herlige produkter. Her kan du se et utvalg av videoer som vil guide deg gjennom produkter og nyheter, gi en smaksprøve på QUICKbliss behandlingene samt tips om hvordan du tar vare på huden din.


Triple Oxygen
Produktene i Triple Oxygen serien umiddelbart glød til trett og gusten hud. Oksygen er nødvendig for cellenes energiproduksjon. Tilførselen av oksygen blir dårligere med økende alder, noe som reduserer cellenes evne til å produsere kollagen og elastin. Med vår "glow how" og Triple oxygen-produktene, får du hjelp til å booste produksjonen av bindevevsfibre så du får en mer ungdommelig, gjennomfuktet hud full av energi og glød.


Bath & Body
Bliss er godt kjent for sine herlige bade- og kroppsprodukter. Her får du alt fra boblende dusj- og badegeléer til skrubber og mykgjørende, fuktighetsgivende og nærende body butter som er prisbelønte. Du velger din favorittduft.

Hands & feet
Gi dine hender og føtter litt ekstra kjærlighet. Med bliss hansker og sokker får de en unik 20-minutters behandling med en nærende superkur. Komplementerer du med hånd- og fotkrem, får du enda mykere og glatte hender og føtter.


The youth as we know it
Anti-aging serie som bekjemper tidlige tegn på hudaldring og gir en sunn, frisk hud. Med disse produktene "skrur vi tiden tilbake" ved hjelp av 10 avanserte anti-aging effekter for å forebygge hudaldring. Huden din vil bli fastere, få gjenoprettet fuktighetsnivået, jevnere hudstruktur, klar hudtone og mer glød. I tillegg bekjemper fine linjer og rynker.

DERMANOR AS / Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad / Tlf. 66 77 55 55 / kundeservice@dermanor.no

Utviklet av Imaker as