Micromagic spa-powered microdermabrasion treatment

Gir huden din en superboost. Ved bruk 1-2 ganger i uken vil denne peelingen gi det lille ekstra når du renser huden din.
les mer...


firm, baby, firm total eye system

Unik tosidig, dobbeltvirkende totalt øyesystem, som strammer opp og glatter øyeområdet, samtidig som det reduserer synligheten av fine linjer og rynker.

Les mer om firm, baby, firm total eye system


Fatgirl sixpack

Det er på tide å ta kontroll og ta opp kampen med midjen og muffinsmagen! For å hjelpe deg å få tilbake den ettertraktede flate magen, har vi utviklet fatgirlsixpack. Det første slankende produktet designet for å forme en six-pack. En oppstrammende gelé for midjen med meget fettforbrennende og drenerende ingredienser som sammen en unik applikator aktiverer magemusklene. Kombiner denne behandlingen med regelmessig trening og et sunt kosthold for optimal effekt.

Les mer om Fatgirl sixpack


Firm, baby, firm

Super effektiv, oppstrammende, hudfornyende serum som løfter og gir volum over tid. Inneholder patenterte aktive ingredienser i en vannfri base av aloe vera som beroliger og beskytter huden.

Les mer om Firm, baby, firm


That's incred-peel

What a 'peeling'! Effektive hudfornyende pads med glykolsyre av profesjonell styrke. Padsene inneholder innovativ teknologi som gradvis frigjør eksfolierende glykolsyre til huden for best mulig hudforbedrende resultat, uten å irritere huden. Arbeider målrettet for å redusere fine linjer, rynker og pigmenter. Disse hendige padsene er også en perfekt "natt-ansiktsbehandling".

Les mer om That's incred-peel

DERMANOR AS / Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad / Tlf. 66 77 55 55 / kundeservice@dermanor.no

Utviklet av Imaker as