Bliss er et spa-merke fra New York som nå endelig har kommet til Norge!

Hos bliss er du i et spennende miljø med høy energi takket være vår uformelle og humørfylte tilnærming. Etter millioner av massasjer, en trillion trippel oksygen behandlinger og (ikke om) en billion brasiliansk voksing, har vi lært en ting eller to - og vår lidenskap er å formidle denne "glow-how" til deg. Et spa-merke som har funnet en måte å tilby den perfekte ansiktsbehandling på samt praktisk og enkel voksing. Og ikke minst, fantastiske kroppsbehandlinger, slik at du kan få profesjonelle resultater hjemme også!

Det er solid forskning bak merkevaren og dette, kombinert med erfaring fra spa-verden, innebærer at bliss stadig utvikler nye, innovative produkter. Sortimentet er fullt av avanserte, effektive og herlige, sprudlende hjemme-spa produkter for både ansikt og kropp. Bliss er her for å hjelpe, så du skal føle deg "spa-tacular".

Siden lanseringen i 1996 med sitt første spa i New York, har merket tilbudt spennende og effektive produkter som alltid blandes med bliss' herlige humor.

Raskt ble bliss behandlinger og spa i New York kjent, noe som resulterte i seks måneders ventelister. Det var da de bestemte seg for at det var på tide å dele disse fantastiske produktene med resten av verden. I dag har bliss eksplodert fra New York Spa til butikker over hele verden. Endelig kan vi tilby bliss i Norge med spennende, effektive spa-produkter for at du skal både se og føle deg absolutt 'spa'-tacular hver dag!

DERMANOR AS / Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad / Tlf. 66 77 55 55 / kundeservice@dermanor.no

Utviklet av Imaker as